ΜΠΑΛΟΝΙΑ-ΚΟΝΦΕΤΙ

ΜΠΑΛΟΝΙΑ

Για κάθε εορταστική εκδήλωση που αποκτά μοναδικό χρώμα και γίνεται αξέχαστη. Το αποτέλεσμα γίνεται φαντασμαγορικό, μια πραγματική ζωγραφιά στον νυχτερινό ουρανό. Η πολυτελής εμπειρία μας και η άριστη γνώση του αντικειμένου είναι η καλύτερη εγγύηση για μια μαγική βραδιά. Η εταιρεία μας πρωτοπορεί καθώς διαθέτει ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ με δυνατότητα καύσης μέσα στο νερό, που δίνουν την αίσθηση του φλεγόμενου υδατος. Επίσης διοργανώνουμε ένα πολυθέαμα εξαιρετικών συνθέσεων με μπαλόνια μηχανες εκτόξευσης καπνού και φυσαλίδων καθώς και επαγγελματικούς φουσκωτούς παιδότοπους .

Για κάθε εκδήλωση όπως γάμους, βαπτίσεις, γιορτές, γενέθλια, εγκαίνια, συναυλίες, συνέδρια, εταιρικές δεξιώσεις, παρουσιάσεις.

Αναλαμβάνουμε το στολισμό του χώρου σας με μπαλόνια διαφόρων σχεδίων μεγεθών και χρωμάτων. Η μεγάλη γκάμα μπαλονιών που διαθέτουμε, καθώς και η δυνατότητα πληθώρας κατασκευών, πιστεύουμε ότι θα ικανοποιήσει κάθε σας απαίτηση. Δώστε κι εσείς μια ευχάριστη νότα σχεδίων και χρωμάτων στις ξεχωριστές στιγμές σας !!! Επικοινωνήστε με το κατάστημα μας για να επωφεληθείτε από τις ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και το υπέροχο αποτέλεσμα που στέφει με επιτυχία κάθε είδους μικρή ή μεγάλη εκδήλωση των πελατών μας! Κάντε κλικ στην εικόνα που σας ενδιαφέρει για να δείτε ένα μικρό δείγμα από κατασκευές μπαλονιών, που θα σας πείσει γιατί μπορούμε να στολίσουμε το χώρο σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πάντα στο ύφος και το στυλ της δικής σας εκδήλωσης!

ΚΟΝΦΕΤΙ / GLITTER

Χρησιμοποιούνται σε μεγάλους χώρους όπως στάδια, αρένες ή σε μικρότερους όπως θέατρα, stage, clubs κα. Διατίθενται σε δύο μεγέθη. Δεν χρειάζονται παροχή ρεύματος. Όλα confetti-glitter είναι άκαυστα, αδιάβροχα, μη τοξικά, 100% ανακυκλώσιμα και προέρχονται από ανακυκλωμένα υλικά. Διατίθενται σε όλα τα χρώματα.

ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΑΣΤΡΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Φουσκωτά κάστρα για πάρτυ , φουσκωτά κάστρα για ενοικίαση σε εκδηλώσεις!

Τα φουσκωτά κάστρα, είναι μια απίθανη έκπληξη στο παιδικό πάρτυ.Τα φουσκωτά κάστρα ξετρελαίνουν τούς μικρούς μας φίλους!!!

ΘΕΛΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ?

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληρoφορίες για τα extreme προϊόντα μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΑΣ!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι έμπειροι πυροτεχνουργοί μας εξασφαλίζουν τη σωστή ρήψη και καύση των πυροτεχνημάτων.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η εταιρεία μας λειτουργεί από το 2006 είναι νόμιμα αναγνωρισμένη στο είδος της.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

Τα πυροτεχνήματα μας μοναδικής ομορφιάς και πρωτοτυπίας ,ποικίλουν σε σχέδια και χρώματα προσφέροντας ένα θέαμα εξαιρετικό.

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Γάμους, βαπτίσεις, γιορτές, γενέθλια, εγκαίνια, συναυλίες, συνέδρια, εταιρικές δεξιώσεις, παρουσιάσεις.

ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΜΥΚΟΝΟΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
SOCIAL


© www.pirotexnimata-mykonos-santorini.gr